Aktivni odmor

Letnja škola joge na Hvaru 2020

Prelepa Jelsa je smeštena u središnjem delu ostrva Hvara, okružena borovom šumom, lavandom, vinogradima, maslinjacima i čistim nebesko plavim morem. Klima je prijatna sa blagim zimama i vrućim letima, sa mnogo sunčanih sati godišnje. Moderna Jelsa je živahan gradić i važno turističko središte ostrva sa redovnom katamaranskom linijom za Split i Bol na Braču.

 

LETNJU ŠKOLU JOGE vode dugogodišnji učitelji joge: Dragan Lončar i Ivana Lončar  www.vidyayoga.net    i https://www.facebook.com/VidyaYogaSkolaJogeDraganaLoncara/?fref=ts Program vežbanja će se odvijati pored mora ili u čistoj i provetrenoj sali (u slučaju kiše). Ponesite svoju prostirku za vežbanje. Cena kotizacije za časove joge iznosi 100 € po osobi za ceo period boravka (10 € dnevno po osobi za dva treninga dnevno, ukupno trajanje dnevno oko 3 sata i 45minuta).

Prva grupa:    01-12.07. ima 10 dana vežbanja joge (02-11.07.)

Druga grupa: 12-23.07. ima 10 dana vežbanja joge (13-22.07.)

Svi učesnici Letnje škole joge plaćaju časove joge ( putnici koji su u pratnji vežbača i ne vežbaju jogu plaćaju 50% iznosa za časove joge). Časovi joge se plaćaju direktno učiteljima joge i to depozit 50 € prilikom prijavljivanja, a preostali deo do dve nedelje pred polazak na put. Povodom plaćanja časova joge molimo Vas da se javite na broj telefona  063 45 31 17 ili 063 84 64 027

Aktivni godišnji odmor

Vidya Yoga škola od svog osnivanja svake godine organizuje i aktivni godišnji odmor na Jadranu. Poreč, Portorož i ostrvo Hvar su dosadašnje destinacije.
Jutarnji program počinje vežbanjem tehnika jogičkog disanja – pranajame, na samoj obali mora na obodu šume mirisnih borova i čempresa, gde dočekujemo izlazak sunca. Nakon toga nastavljamo sa  vežbanjem hatha joge.
Veče je vreme za mirniju praksu, kada se vežba joga relaksacija – joga nidra, koncentracija i meditacija.
Takođe, upoznajemo se sa kulturnom baštinom kroz obilaske i posete ispunjene raznolikim lokalnim sadržajem.
Sve ovo, odmor čini kompletnim i nezaboravnim.