Prezentacije

2021.

Dana 12.10.2021 u hotelu Hajat na poziv Indijske ambasade u Srbiji, Dragan i Ivana Lončar iz Vidya Yoga škole su održali čas joge njenoj ekscelenciji gosp. Meenakshi Lekhi, specijalnoj izaslanici premijera Indije i ministru inostranih poslova Indije, kao i prisutnim joga vežbačima.

Bila nam je čast što nam je ukazana ta mogućnost da podelimo naše jogičko umeće, kao i da budemo u društvu tako prijatne i duševno bogate osobe.

Zahvaljujemo se svim joga vežbačima koji su se odazvali ovom druženju.


Septembar/Oktobar  2019.

Ivana Lončar, učiteljica Vidya Yoga škole, bila je u timu koji se bavio pripremom Missica Srbije 2019. u Grčkoj na ostrvu Tasos. Svojim iskustvom joga učitelja doprinela je održavanju njihove psiho-fizičke kondicije u zahtevnom periodu obuke i priprema.

 ’’Celokupni period priprema bio je dosta dinamičan i tekao je skladno, zahvaljujući organizatoru projekta Vesni de Vinca i sjajnim članovima odabranog tima. Devojke su veoma drage, prave dušice. Drago mi je što sam imala prilike da ih upoznam, kao i sve članove tima. Imala sam osećaj kao da je sve nekako lepo vođeno ’’odozgo’’ i nisam sumnjala u ishod desetodnevnog projekta na Tasosu. Srećna sam što sam imala priliku da podelim makar deo svoje velike ljubavi prema jogi ovim divnim mladim dušama”- kaže Ivana Lončar.
Prisustvo Njegove ekscelencije, ambasadora Indije u Srbiji, gosp. Subrata Batačardžija, u žiriju i koji je proglasivši Miss Srbije 2019. pohvalio primenu joge u pripremama, govori o svojevrsnom sinhronicitetu, koji samo pokazuje sve veću vrednost primene ove drevne discipline u svim segmentima života.


2018.

Dana 12.10.2018  instruktorke Vidya Yoga škole učestvovale su na otvaranju velike sportske manifestacije Belfis, u hali 3 beogradskog sajma. Ivana Yoga Jovanovic, Maja Stanisic, Стефана Милојевић, Vesna Milosavljevic Deleon, Natasa Jovanovic Ex Camilovic, Danijela Djeric, Sonja Rodić, Danka Petronijevic, Ivana Protic, Marijana Jelenković Fitlife.


Dana 24.06.2018 u organizaciji časopisa Sensa – manifestacije ”Piazzetta sreće” na Tašmajdanu joga instruktorke Vidya Yoga škole demonstrirale su jedan čas hatha joge. Ivana Lončar, Stefana Milojević, Jelena Bogosavljević, Olga Marković i Marijana Milicević.


2017.

Dana 23.05.2017, farmaceutskoj kompaniji ‘’Takedo’’, u organizaciji agencije ‘’Astakos’’ u hotelu Premier Aqua u Vrdniku,u okviru team building-a, učitelji Vidya Yoga škole – Dragan Lončar i Ivana Lončar su učesnike praktično sproveli kroz asane, pranajamu i joga nidru.


Dana 23.02.2017 na Sajmu turizma u Beogradu na Indijskijskom paviljonu u prisustvu ambasadorke Indije, njene eksc. Narinder Čohan, instruktorke Vidya Yoge: Ivana Yoga Jovanovic, Hristina Filipović i instruktorke koje su na obuci: Dubravka Radović, Jelena Bogosavljević i Tijana Knežević. su predstavile kratak program vežbanja asana.


2015.

Dana 11.06.2015 u organizaciji Indijske ambasade u Beogradu, povodom Međunarodnog Dana Joge (21.06.2015) je održana konferencija za štampu. Tom prilikom je Ivana Jovanović učitelj Vidya Yoga škole održala demonstraciju protokolarnog časa joge.


Dana 28.03.2015 u okviru kursa za obuku joga instruktora-osma generacija,  Biljana Zlatanović – instruktorka Akro joge, je održala jedan čas Akro joge.

Pogledajte više slika u galeriji


Dana 26.02.2015 u muzeju Primenjene umetnosti u Beogradu, u organizaciji Indijske ambasade u Beogradu, Exit fondacije, i Muzeja primenjene umetnosti, na svečanom otvaranju izložbe 50 najboljih radova na foto-takmičenju IndiaSerbia 2014, instruktori Vidya Yoga škole su demonstrirali jedan kraći čas Hatha joge u prisustvu njene ekselencije ambasadorke Indije gosp. Narinder Čauhan.


Dana 21.02.2015 na sajmu turizma u organizaciji Indijske ambasade u Beogradu, instruktori Vidya Yoga škole su u okviru Indijskog paviljona prikazali jedan kraći čas Hatha joge u prisustvu njene ekselencije ambasadorke Indije gosp. Narinder Čauhan.


2014.

22.03.2014 u okviru Međunarodnog FITNES FESTA 3 POWERED BY REEBOK u SC. ‘’25.Maj”, u Beogradu, instruktori Vidya Yoga škole i njihovi vežbači, su ispred Joga Alijanse Srbije izveli čas Hatha joge. Čas je vodila Ivana Jovanović. Na bini su pored Ivane bili i sledeći demonstratori: Sonja Ivanišević, Bojana Lalović i Sanja Dodoš.

(Više fotografija videti na fb stranici Vidya Yoga )


2013.

11.10.2013 instruktori Vidya Yoge: Ivana Jovanović, Marija Nikolić, Sonja Ivanišević i Maja Stanišić su na III Evropskom fitnes kongresu, demonstrirali jedan kraći čas hatha joge.

III Evropski fitnes kongres


21.09.2013 u okviru jesenjeg festivala zdravlja koji se održao u velikoj sali Doma Omladine, instruktori Vidya Yoga škole: Ivana Jovanović, Marija Nikolić, Bojana Radovanović, Maja Stanišić i Sonja Ivanišević, su demonstrirali jedan kraći čas joge.

Jesenji festival zdravlja 2013.


26.05. u okviru festivala radosti u Domu Sindikata, instruktori Vidya Yoga škole: Ivana Jovanović, Jelena Kadenić, Aleksandra Obradović, Maja Stanišić, Tamara Petrović, Sonja Ivanišević i Sanja Petković su demonstrirali jedan kratak čas joge.


19.05.2013 u čika Ljubinoj ulici u organizaciji časopisa Sensa, u okviru manifestacije ”Sensa-ulica srećnih misli”, instruktori Vidya Yoga škole: Ivana Jovanović, Marija Nikolić, Sonja Ivanišević i Maja Stanišić su predstavili jedan hatha joga čas.


2012.


16.09.2012– na sajmu fitnesa, velnesa i zdravog života – Welfit 2012 u Belexporcentru u Beogradu, Dragan Lončar je zajedno sainstruktorima Vidya Yoga škole održao kraće predavanja idemonstraciju najvažnijih tehnika joga disanja.2011.

31. decembra 2011. na proslavi Nove Godine u joga centru nadomak Rima, Ivana Jovanović je predstavila program vežbanja Vidya Yoga škole, uz prisustvo muzičara, koji se bave Nada jogom.


24.09.2011– Instruktori Vidya Yoga škole su u okviru Jesenjeg Festivala Zdravlja u Domu Vojske u Beogradu, demonstrirali jedan skraćeni čas joge.


17. aprila 2011– U Domu Vojske u okviru Prolećnog Festivala Zdravlja, instruktori Vidya Yoga škole su gledaocima demonstrirali program standardnog joga časa.

Eka Pada Radža Kapotasana

2010.

30.10. 2010. U Domu Vojske u okviru jesenjeg festivala zdravlja, Vidya Yoga instruktori i vežbači, su demonstrirali jedan joga čas.