Regresijom do isceljenja prema Dr. Brian Weiss – Tamara Anđelić

[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 613
  • File Size 153.63 KB
  • File Count 1
  • Create Date 12. December. 2016.
  • Last Updated 12. May. 2023.

Regresijom do isceljenja prema Dr. Brian Weiss - Tamara Anđelić

Sažetak

Viktorija, Evelin i Mišel: Zdravlje

Moja misija, kao lekara i psihijatra je da lečim fizičke i emotivne tegobe pacijenata, ponekad odvojeno, ali uglavnom istovremeno, zato što um utiče na telo, kao i telo na um. Svestan sam koncepta ,,duhovno zdravlje", ali po mom mišljenju, duša je uvek zdrava. Zaista, duša je savršena. Kada ljudi pričaju o isceljenju duše, ne znam na šta zapravo misle. Upravo nam udaljenost od sopstvene duše stvara osećaj da dušu treba isceliti.

Loše zdravlje može da nas učini narcisoidnim, što nas dalje čini slepim za saosećanje, kontrolu besa i strpljenje – sve one elemente koji će nas, ako njima ovladamo, povesti ka besmrtnosti na evolucijskoj skali. Često ako smo bolesni, ne možemo da mislimo ni na šta drugo sem na bolest i tu postoji mala šansa za napredovanje. Zato u ovom poglavlju pišem o fizičkoj bolesti i bolesnom stanju uma: fobijama, strahovima, depresiji, anksioznosti - i kako ih ublažiti. Da li prošli životi imaju uticaja na njih? Apsolutno. Da li budući životi isto tako utiču? Sve više (dokazi se i dalje gomilaju) verujem da je odgovor da.

Upoznaću vas s dve izuzetne osobe. Viktorija, s karcinomom koji je njen svakodnevni život činio pravim paklom, i Evelin s dubokom anksioznošću koja je njen spoljašnji uspešan život učinila neizvodljivim. Izlečio sam Viktoriju vraćajući je u prošle živote, a Evelin – pokazujući joj budućnost.