Impersonalni život – Vera Dakić Milosavljević

[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 346
  • File Size 0.00 KB
  • File Count 1
  • Create Date 8. December. 2016.
  • Last Updated 15. May. 2023.

Impersonalni život – Vera Dakić Milosavljević

Sažetak

ŽIVOTNI PARTNER

Ispitajmo sada neke stvari koje sam ti dao, posebno one u kojima Me još ne možeš prepoznati kao Davaoca. Na primer, određeni položaj koji zauzimaš u životu i za koji držiš da nije najbolje prilagođen izražavanju Moje Ideje koja u tebi buja. Ako je tako, zašto ne istupiš iz okvira tog položaja u onaj koji će biti po tvom izboru?

Sama činjenica da to ne možeš ili ne činiš, dokazuje da je u ovo vreme takav položaj najpogodniji da u tebi probudi izvesna svojstva potrebna za Moj savršeni izraz i da Ja, tvoja lična Posebnost, dopuštam da ostaneš u tim okvirima sve dotle dok ne prepoznaš Moju Nameru i Smisao, skrivene unutar moći tog položaja da narušava mir tvoga uma i drži te u nezadovoljstvu. Kad prepoznaš Moju Nameru i kad odlučiš da Moja Nemar postane tvojom namerom, tada i samo tada daću ti snage da istupiš iz tog položaja u viši koji sam za tebe odredio.

Možda za ženu ili muža kog imaš misliš da je daleko od toga da ti bude prikladan ili sposoban za pomaganje na tvom putu „spiritualnog“ buđenja, postavši samo prepreka i krnjenje, umesto onoga što želiš. Možda u potaji sanjaš odlazak ili želiš napustiti ovo biće koje je uz tebe zbog nekog drugog koje ti je slično i koje se udružuje s tobom u tvojim nadahnućima i težnjama i stoga ti se čini mnogo bližim tvom idealu.