Imaginacija smrti – Nada Dolić

[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
  • Version
  • Download 592
  • File Size 0.00 KB
  • File Count 1
  • Create Date 8. December. 2016.
  • Last Updated 15. May. 2023.

Imaginacija smrti – Nada Dolić

Sažetak

Da biste čitali ovaj tekst morate pokušati da budete ratnik sa moćnim oružjem koje je dostupno samo ljudskoj vrsti. Ovo oruže je "IMAGINACIJA" Imaginacija je ništa drugo do odlazak toliko duboko u verovanje da viđeno postaje stvarnost ,a tada je “imaginacija mnogo jača od znanja” Albert Einstein U duhovnom svetu koncept visoke stvarnosti ,prepoznate u tišini sopstvene svesti , preovlađuje perceptivnu stvarnost.

Granica između stvarnosti I iluzije postaje toliko zamagljena na spiritualnom planu toliko da osoba mora da se stavi pod okrilje imaginacije da bi mogla da je razume.

Imaginacija

A ŠTA JE SMRT?

Odlazak i nestajanje bića koja pripadaju ovom ili onom nivou postojanja, njihovo razaranje, iščezavanje, umiranje, okončavanje njihovog života, razlaganje pet ogranaka čovekovog bića, propadanje tela - to se naziva smrću.

IZVESNOST

Sve je oko nas neizvesno. Neizvesno je da li ćemo pasti i slomiti nogu,vrlo je neizvesno da li ce veliko nevreme srušiti krov od kuće ,može se desiti da zemljotres odnese ceo grad , asteroid će možda pasti na planetu zemlju, možda ćemo doživeti saobraćajni udes ,ili avionski, a možda nikada ne, sve oko nas će se možda promeniti i sve je neizvesno.Sve se može dogoditi ,ali ne mora. Jedino što će se sigurno dogoditi jeste da ćemo umreti. Smrt je jedina izvesnost .