Meditacijom do regresije, prema dr. Brian Weiss – Bojana Vitković Lalović

 

 

Sažetak

KROZ VREME DO ISCELJENJA
Kako regresija u prošle živote može isceliti um, telo i duh
Tehnike regresije
Nekada nije potrebno ili čak nije moguće posetiti terapeuta za vraćanje u prošli život. Ja čak preporučujem svojim pacijentima i onima koji pohađaju moje radionice da kombinuju terapiju ili grupna iskustva sa tehnikama koje se mogu koristiti kuci. Ove tehnike se takodje mogu koristiti za istraživanje svojih ranijih života i pristupanje svojoj višoj mudrosti. Moji pacijenti mi prijavljuju da su im tehnike ovde izložene dale mnoga stimulativna, relaksaciona, i isceljujuca iskustva.
Uputstva o tome kako snimiti svoju verziju trake za relaksaciju i regresivnu meditaciju nalaze se u apendixu ove knjige. Ova vežba će vas voditi kroz vaš nesvesni um do otkrica najranijeg detinjstva, prošlog života ili možda u iskustva između vaših prošlih života. Što češće je budete koristili, bolje ćete rezultate dobijati.
Ta uputstva su vrlo slična onima koje koristim u ordinaciji, ali osim te, postoje i druge tehnike za regresiju u prošli život. Te se tehnike opisuju u ovom poglavlju, i ja preporučujem da isprobate svaku da biste mogli zaključiti koja vam najvie prija i nastavite da je redovno upražnjavate.

Seminarski radovi

Pregled radova po tematici

[wpdm_tree category=""]