Kurs za obuku joga instruktora za rad sa trudnicama 2017.

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se od 29. januara 2017 godine održati peti po redu KURS ZA OBUKU JOGA INSTRUKTORA ZA RAD SA TRUDNICAMA.
Kurs traje tri i po meseca i sprovode ga Udruženje babica Srbije u saradnji sa Vidya Yoga – školom joge Dragana Lončara.
Ovo je JEDINI AKREDITOVANI kurs za obuku joga instruktora za rad sa trudnicama u Srbiji. Nakon uspešno završenog kursa polaznicima će ispred Udruženja Babica Srbije i Vidya Yoga škole, biti izdat sertifikat za rad sa trudnicama.
Vidya Yoga škola je akreditovala kurs prenatalne joge kod najeminentnije asocijacije joga škola i joga instruktora u svetu: Yoga Alliance (www.yogaalliance.org) Svi koji završe kurs za obuku joga instruktora za rad sa trudnicama, imaju pravo da se registruju kod Joga Alijanse. Registracijom dobijaju međunarodni kredibilitet da se time bave. Njihova imena će biti na sajtu asocijacije i imaće pravo da koriste njen logo.

Uslovi za upis na kurs:
Kurs za obuku joga instruktora za rad sa trudnicama je predviđen za sertifikovane joga instruktore, čije se školovanje odvijalo prema važećim svetskim standardima o obuci joga instruktora (nivo od min. 200 časova).
Za sve polaznike koji nisu završili kurs za obuku joga instruktora u Vidya Yoga školi, potrebno je da prilikom upisivanja priložite overenu fotokopiju vašeg sertifikata.

Za sve informacije se javite na tel:
Divna Miljković: 064/17 25 400
e-mail: divnababica@yahoo.com