Aktivnosti Vidya Yoga škole 2021.

Dana 12.10.’21 u hotelu Hajat na poziv Indijske ambasade u Srbiji, Dragan i Ivana Lončar iz Vidya Yoga škole su održali čas joge njenoj ekscelenciji gosp. Meenakshi Lekhi, specijalnoj izaslanici premijera Indije i ministru inostranih poslova Indije, kao i prisutnim joga vežbačima.

Bila nam je čast što nam je ukazana ta mogućnost da podelimo naše jogičko umeće, kao i da budemo u društvu tako prijatne i duševno bogate osobe.

Zahvaljujemo se svim joga vežbačima koji su se odazvali ovom druženju.


U nedelju, 20.06.2021. su u Boho Baru na Kalemegdanu podeljeni sertifikati četrnaestoj generaciji instruktora Vidya Yoga škole.


U subotu, 19.06.21. obeležili smo Međunarodni Dan Joge u organizaciji Indijske Ambsade u Beogradu.

Uvek je lepo kada se ljubjitelji joge okupe, a posebno raduje kada smo u ovom broju, na ovom mestu i pod vedrim nebom.

Hvala svima koju su došli da vežbamo jogu zajedno.


30.05.’21. učitelj joge - Dragan Lončar u organizaciji portala ‘’Eter’’, je održao on line radionicu: ‘’Reinkarnacija i karma: kako promeniti scenarijo svoje sudbine’’.


08. i 09.05. 21. Učitelj Joge Dragan Lončar je u okviru kursa za obuku joga instruktora polaznicima kursa održao predavanje i radionicu iz predmeta - Pranajama – tehnike jogičkog disanja, Maja Holističkoj Akademiji.


25.0421. Učitelj Joge Dragan Lončar je u okviru kursa za obuku joga instruktora polaznicima kursa održao predavanje iz predmeta - Pranajama Šiva Šakti joga školi.


18.0421. Učitelj Joge Dragan Lončar je u okviru kursa za obuku joga instruktora polaznicima kursa održao predavanje iz predmeta - Biomehanika Asana Šiva Šakti joga školi.


10.0421. Učitelj Joge Dragan Lončar je u okviru kursa za obuku joga instruktora polaznicima kursa održao predavanje iz predmeta - Evolucija Kosmičke Svesti Šiva Šakti joga školi.


07.02. 21. Učitelj Joge Dragan Lončar je u okviru kursa za obuku joga instruktora polaznicima kursa održao predavanje iz predmeta - Psihofiziologija Čakri i Nadi sistema u Tantra Kundalini Jogi, Maja Holističkoj Akademiji.


06.02. 21. Učitelj Joge Dragan Lončar je u okviru kursa za obuku joga instruktora polaznicima kursa održao predavanje iz predmeta - Evolucija Kosmičke Svesti, Maja Holističkoj Akademiji.


03. i 04.0421. Učitelj Joge Dragan Lončar je u okviru kursa za obuku joga instruktora polaznicima kursa održao predavanje iz predmeta - Joga Psihologija, prema Patanđalijevim Joga Sutrama u Maja Holističkoj Akademiji.


03.01.’21. učitelj joge - Dragan Lončar u organizaciji portal ‘’Eter’’, je održao poklon on line radionicu: ‘’Zajedno u susret novom vremenu’’.