Aktivnosti Vidya Yoga škole 2020.

Dana 27.06.2020 smo obeležili Međunarodni Dan Joge u organizaciji Indijske Ambasade u Srbiji, ispred Gradske Skupštine. Ivana Lončar - učiteljica Vidya Yoga škole je vodila protokolarni čas koji se u čitavom svetu vežba na taj dan. Hvala svima što ste u ovim vremenima velike nesigurnosti i dezinformacija našli hrabrosti i volje da svi zajedno vežbamo. Bilo je prisutno nešto preko sto vežbača iz različitih joga škola.
Sarva Mangalam
Om Vyadhikšamatva Šaktyai Namaha

Dana 14.06.’20 Dragan Lončar je budućim joga instruktorima u Holističkoj Akademinji ’’Maya’’, održao predavanje na temu: ’’Evolucija kosmičke svesti’’.

Dana 29.05.2020 Dragan Lončar je polaznicima master kursa iz Reikija u okviru Udruženja Reiki Srbije, održao predavanje na temu: Pratjahare, Dharane i Psihologije Čakri.

Dana 9. i 10. Maja 2020 za polaznike kursa za obuku joga instruktora u Holističkoj Akademiji Maja, Dragan Lončar je održao on-line predavanje i radionicu na temu: ’’ Pranajama - pravilnog jogičkog disanja’’.

Dana 26.04.2020 Dragan Lončar je u organizaciji izdavačke kuće ‘’Aruna’’, održao radionicu na temu pravilnog disanja i pranajame.

Dana 29.03.2020. Dragan Lončar je u organizaciji izdavačke kuće ’’Aruna’’, održao predavanje i praksu po metodu ruskog iscelitelja S.N.Lazareva.