Aktivnosti Vidya Yoga škole 2017.

Dana 16 i 17.decembra.2017 poznati italijanski joga učitelj – Walter Thirak Ruta iz joga škole Pramiti iz Ventimiglie, Italia, a u organizaciji Vidya Yoga škole iz Beograda je održao prvi deo seminara na temu ‘’TELO KOJE SE USAVRŠAVA-SIDDHA DEHA’’.

Dana 19.11.2017, Dragan Lončar je na Kolarcu, održao predavanje na temu “Ostvarenje duhovnog mira” prema metodu S.N. Lazareva, u organizaciji izdavačke kuće “Aruna” (http://www.aruna.rs/)

Dana 10.11.2017 Valentin Gyurme – učitelj tibetanskog budizma u okviru Boddhi Path organizacije, je u Vidya Yoga školi održao predavanje i meditativnu praksu na temu: ‘’Uticaj mantri na svest vežbača u praksi tibetanskog budizma’’.

Dana 17.06.2017 nakon proslave Međunarodnog dana joge, instruktori Vidya Yoga škole (Ivana Lončar, Marija Nikolić, Jelena Morozov, Sanja Dodoš, Maja Milosavljević, Višnja Vukićević, Maja Stanišić, Danka Petronijević, Hristina Filipović, Olja Inđić, Tatjana Knežević, Stefana Milojević, Monika Dizdarević, Jelena Bogosavljević, Olga Marković, Bojana Živić), su na Kalemegdanu demonstrirali određene asane.

Dana 17.06.2017 na promociji filma S.N.Lazareva, u opštini ‘’Stari Grad’’, u organizaciji izadavačke kuće ‘’Aruna’’ (www.aruna.rs) , Dragan Lončar je govorio o svojim iskustvima u radu prema metodu Sergeja Nikolajevića.

Dana 17.06.2017 na Kalemegdanu, ispred ‘’Pobednika’’ je u organizaciji Indijske ambasade u Beogradu, organizovan Međunarodni dan joge. Ivana Lončar, učitelj Vidya Yoga škole je vodila protokolarni joga program.

Dana 03. i 04. Juna 2017 u organizaciji Vidya Yoga škole je održan vikend seminar Waltera Thirak Rute: ‘’Snaga u rukama, srce u jogi’’, u trajanju od 15 časova.

Više fotografija možete pogledati na linku: https://www.facebook.com/VidyaYogaSkolaJogeDraganaLoncara/

Dana 27.05.2017 u organizaciji apoteka ‘’Benu’’, Dragan Lončar je u S.C. ‘’Šumice’’ održao i objasnio delovanje joga nidre-joga relaksacije.

Dana 26.05.2017 u prostorijama Reiki saveza Srbije, Dragan Lončar je reiki učiteljima održao predavanje na temu: ‘’Učitelj učiteljima’’.

Dana 23.05.2017, farmaceutskoj kompaniji ‘’Takedo’’, u organizaciji agencije ‘’Astakos’’ u hotelu Premier Aqua u Vrdniku,u okviru team building-a, učitelji Vidya Yoga škole – Dragan Lončar i Ivana Lončar su učesnike praktično sproveli kroz asane, pranajamu i joga nidru.

‘Dana 04.03. 2017, u prostorijama Reiki saveza Srbije, Dragan Lončar je održao predavanje o komunikaciji između učitelja i učenika, prvoj generaciji Reiki joga učitelja.”


Dana 24.02.2017 u prostorijama Reiki saveza Srbije, Dragan Lončar je reiki učiteljima održao predavanje na temu: ‘’Učitelj učiteljima’’.


Dana 23.02.2017 na Sajmu turizma u Beogradu na Indijskijskom paviljonu u prisustvu ambasadorke Indije, njene eksc. Narinder Čohan, instruktorke Vidya Yoge: Ivana Yoga Jovanovic, Hristina Filipović i instruktorke koje su na obuci: Dubravka Radović, Jelena Bogosavljević i Tijana Knežević. su predstavile kratak program vežbanja asana.


Dana 24.01.2017 u prostorijama Doma Omladine u Beogradu, Dragan Lončar je na promociji knjige Mirka Ostojića, ‘’Umeće disanja’’, objasnio ulogu pranajame-jogičkog disanja. Uvodnu reč su imali profesori Dejan Raković i Mirjana Sovilj.