Aktivnosti Vidya Yoga škole 2016.

Dana 18.12.2016 u PC ‘’Ušće’’ u okviru Reebook kampanje- Reebok x chalenge joga izazov na 25. spratu poslovne zgrade “Ušće” – “Top of the Hub”, učitelji joge: Nina Lazić i Dragan Lončar su održali zajednički joga čas u trajanju od 2h.


Dana 10. i 11.12.2016 Vidya Yoga škola je organizovala seminar na temu: ‘’Kundalini’’, koju je održao joga učitelj:  Walter Thirak Ruta iz joga škole ‘’Pramiti’’ iz Italije. Prevodilac i asistent na seminaru je bila koleginica Gordana Stojanović iz Milana.

Sve fotografije kao i video klipove možete pogledati na FB stranici: Vidya Yoga


U okviru Kursa za obuku joga instruktora generacija 2016/2016, dana 03.12.2016, Vidya Yoga škola i Corefitmax su organozovali seminar: ‘’Buđenje psoasa pomoću tehnika joge’’.

Predavači su bili:

  • Dr Duško Spasovski – ortopedski hirurg i profesor fizičke kulture,
  • Dragan Lončar – učitelj joge
  • Ivana Jovanovič – učitelj joge, demonstrator

Dana 02.12.2016 Dragan Lončar je u Kragujevcu održao predavanje na temu: “Kako promenom karaktera poboljšati svoju sudbinu”, prema metodu poznatog ruskog duhovnika S.N.Lazareva


Dana  25.09.2016 je održan Sensa festival ”Zdrav  Beograd”,  na Trgu Republike u Beogradu.  Instruktori Vidya Yoga škole koji su demonstrirali  skraćeni čas hatha joge su: Ivana Yoga JovanovicMaja Hatha YogaVišnja VukićevićNina BogosavljevAshley Gould. Moderator programa je bila: Zorana Minčić – instruktor Vidya Yoge.


Dana 23.09.2016 u okviru ‘’Festivala zdravlja”, u Domu Omladine u Beogradu, Dragan Lončar je održao predavanje na temu: ‘’Kako promenom karaktera poboljšati svoju sudbinu”, prema metodu S.N.Lazareva.


Dana 17.09.2016 Dragan Lončar je u zgradi Evropskog doma u Zagrebu, na poziv organizatora, održao predavanje na temu: ‘’Kako promenom karaktera poboljšati svoju sudbinu”, po metodu S.N.Lazereva.


Dana 10.09.2016 Dragan Lončar je u Ljubljani, u zdanju Slovenačke filharmonije, na poziv organizatora održao predavanje na temu: ‘‘Kako promenom karaktera poboljšati svoju sudbinu” – prema metodu S.N.Lazareva.


Dana 19.06.2016 povodom međunarodnog dana joge, udruženje Asklepios (link) i Vidya Yoga škola su u palati Zepter u Beogradu, organizovali joga festival.

Ivana Jovanović je predstavila sistem vežbanja Vidya Yoga škole. Dragan Lončar je održao predavanje na temu: ‘Meditacija kao put ka sebi”.


Dana 19.06.2016 u organizaciji indijske ambasade u Beogradu i Vidya Yoga škole je organizovana proslava međunarodnog dana joge, koja se odvijala vežbanjem ispred narodne skupštine i predavanjem u gradskoj skupštini. Ivana Jovanović – učitelj Vidya Yoge je vodila program ispred narodne skupštine. Dragan Lončar zajedno sa svojim kolegama je održao meditaciju i predavanje u sali skupštine grada.


Dana 10. i 11.06.2016 Vidya Yoga škola je organizovala seminar na temu: ‘’Pranajama II’’, koju je održao joga učitelj:  Walter Thirak Ruta iz joga škole ‘’Pramiti’’ iz Italije. Prevodilac i asistent na seminaru je bila koleginica Gordana Stojanović iz Milana.


05.06.2016 u Vidya Yoga školi, Dragan Lončar je održao predavanje i radionicu iz predmeta: ‘’Duboka jogička relaksacija – Joga nidra”.


27.05.2016 u prostorijama Reiki Saveza Srbije (link), Dragan Lončar je drugoj grupi reiki master učitelja održao predavanje na temu: ‘’Učitelj učiteljima”.


22.05.2016 u okviru festivala ‘’Love and Spirit” u Mixer House-u, Dragan Lončar je održao predavanje na temu praktične filozofije S.N.Lazareva, povodom publikacije njegove treće knjige – ‘’Ljubav” u izdanju izdavačke kuće Aruna (link).


20.05.2016 u prostorijama Reiki Saveza Srbije,(link)

Dragan Lončar je reiki master učiteljima održao predavanje na temu: ‘’Učitelj učiteljima”.


Dana 09. i 12.05.2016 u Vidya Yoga školi, učitelj joge – Dragan Lončar je održao seminar na temu ‘’pravilnog i jogičkog disanja”.


Dana 18.03.2016 u okviru Beogradskog Festivala zdravlja (link) , u Domu Omladine, Dragan Lončar je održao predavanje o metodu samoisceljivanja ruskog iscelitelja S.N. Lazareva.


Dana 20. Februara 2016 u hotelu Crowne Plaza u Beogradu na humanitarnoj manifestaciji ‘’Moj festival” (link) u organizaciji Reiki saveza Srbije (link) , učitelj joge – Dragan Lončar je održao predavanje o terapeutskim efektima Pranajame- pravilnog jogičkog disanja.

Sa organizatorom festivala – Margaritom Milenković